Cursus Dolfijn Reiki

Dolfijn reiki is een energie die door Mark Scott ontwikkeld werd in zijn werk met dolfijnen. De bijzondere krachten van de Dolfijnen en hun speciale band met mensen zijn al sinds eeuwen bekend. Dolfijnen zijn hele intelligente wezens die in Eenheid leven. Ze zijn Master healers en schatbewaarders van het Licht op Moeder Aarde. Hun rol is gelijk aan die van het Engelenrijk. Ze zijn hier om over ons te waken, ons te helpen en te ondersteunen. Ze hebben het vermogen je terug te brengen naar je Bron.

Hun liefde voor de mensheid is groot. Velen kennen de dolfijntherapie al voor kinderen die ook in Nederland word gegeven in het Dolfinarium te Harderwijk. De Stichting SAM is hiervoor in het leven geroepen. Maar we hoeven niet daadwerkelijk te zwemmen om hun liefdevolle en helende kracht te kunnen ervaren. Via een Dolfijnen Reiki inwijding kun je contact maken met de Dolfijnen en zelf hun liefde en speelsheid ervaren. Dolfijn Reiki is een vorm van Reiki waarbij de liefdevolle en gebalanceerde energie van dolfijnen geconcentreerd wordt in het hart. Bij de verwerking van verdriet, depressie of verlatenheid heeft het een grote positieve werking. Na het ontvangen van een Dolfijn Reiki behandeling wordt het makkelijker om gelukzaligheid als een natuurlijk gevoel te aanvaarden. Geniet van hun speelsheid, wijsheid en onvoorwaardelijke liefde!

Net als iedere andere inwijding geeft een inwijding in Dolfijn Reiki je de mogelijkheid om blokkades los te laten.
De Dolfijn Reiki inwijding kan – in tegenstelling van de Reiki inwijdingen- op afstand plaatsvinden. Het voordeel hiervan is, dat je in je eigen vertrouwde omgeving bent. Bij deze inwijding ontvang je een handboek (bij een afstandsinwijding ontvang je deze per email), en een certificaat (per post bij een afstandsinwijding). Na deze inwijding kun je hem ook doorgeven aan anderen.

Om deze inwijding te mogen ontvangen dien je wel in het bezit te zijn van Reiki 1 en 2. Heb je elders je Reiki 1 en 2 certificaten behaald, wil ik hier graag per email een kopie van hebben alvorens ik de inwijding geef.
Inhoud van de Dolfijn Reiki cursus:
• Dolfijn Ademhalingstechniek.
• Dolphin Healing Reiki Principes volgens Dr Usui.
• Dolfijn Reiki Meditatie.
• Dolfijn Reiki inwijding.
• Dolfijn Reiki inwijding geven.
• Stichting Sam.
• Aanvullende teksten uit de Engelstalige Manuel.
• Dolphin Love Empowerment.
• Dolphin Meditiation for Love.
• Dolphin Hug.

De inwijding voor de Dolfijnen Reiki is een gratis inwijding. Het is de “uitdrukkelijke wens” van Mark Scott dat deze inwijding gratis wordt doorgeven. Wel doe ik de uitdrukkelijke wens dat wanneer je voor deze prachtige inwijding een certificaat wil ontvangen er op mijn rekening € 10,00 wordt gestort, die ik direct zal doneren aan de Stichting Sam. Kijk voor meer informatie op: Stichting Sam

Je kunt je opgeven voor de Dolfijn Reiki cursus door een email te sturen via het contactformulier.