Aura- en chakrahealing behandeling

Alvorens de daadwerkelijke aura- en chakrahealing behandeling plaatsvindt houden we eerst een intake gesprek waarin je aangeeft wat je eventuele klachten zijn, en wordt besproken wat jij van mij verwacht en wat ik voor jou kan doen. Omdat ik helder wetend, helder voelend en HSP ben, kan ik me op jou energie afstemmen, om zo de kern van het probleem of de problemen te vinden. Hierbij zal ik
bepaalde technieken toepassen om je energieveld te lezen en geef je daarna een behandeling passend bij jouw situatie, want net zoals ieder mens is ook de aura en chakra uniek. De behandelingen zijn daarom altijd maatwerk.

Tijdens de healing, die kan bestaan uit het schoonmaken van je aura, chakra-behandeling of aura-kleuren behandeling, waarbij je (gekleed) op de behandeltafel ligt, wordt het energetisch evenwicht hersteld via aanraking van lichaam en energieveld. Zo wordt het energieveld gezuiverd en opnieuw opgeladen of gebalanceerd. Hoeveel behandelingen er in totaal nodig zijn, is afhankelijk van de aard van de klacht. Zeker bij chronische klachten zijn meerdere sessies nodig voor een blijvend resultaat.

Een aura- en chakrahealing duurt maximaal 90 minuten, maar de energie werkt nog veel langer door. Ik raad je aan om na de behandeling voldoende water te drinken om zo je lichaam te helpen zich van de afvalstoffen te ontdoen. In eerste instantie kunnen lichamelijke klachten eerst erger worden, waarna ze langzaam verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Je kunt een afspraak maken voor een aura- en chakrahealing behandeling door een email te sturen via het contactformulier.