Cursus Bachbloesem Therapie

Ook Bachbloesem therapie is een zeer effectieve holistische geneeswijze die aan het begin van deze eeuw ontwikkeld is door Dr. Edward Bach. Hij ontdekte aanvullende therapieën die je zelf zonder risico’s kan toepassen om het lichaam weer in balans te brengen. Deze bloesems zijn afkomstig van wilde struiken, bomen en planten. Emoties zoals angst, paniek, onzekerheid, of overbezorgdheid kunnen ondersteund worden door professioneel gebruik te maken van de Bachbloesem remedies. Deze cursus is toegankelijk voor iedereen.

In deze cursus leer je alles over de 38 Bachbloesemremedies: de algemene eigenschappen, emotionele kenmerken en toepassingsmogelijkheden komen aan bod. Bij Bach bloesemtherapie is het uiterst belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de emotionele gesteldheid van de cliënt. Zo leer je hoe je een goede anamnese afneemt, door gebruik te maken van de checklist. Daarnaast komen ook de volgende onderwerpen aan bod:
• Bachbloesem behandeling voor alle kwalen.
• Hoe kies je de juiste remedie?
• De dosering en het gebruik van de Bachbloesems.

De cursus Bachbloesem therapie wordt in kleine groepjes gegeven van maximaal 4 personen. De cursus wordt 12 weken lang op een vaste dag en tijdstip gegeven, in de avonduren. Hierbij zijn het lesmateriaal en een certificaat inbegrepen en zorg ik voor koffie en / of thee. Zelf kun je pen en papier meenemen om eventueel aantekeningen te maken.

Je kunt je opgeven voor de cursus Bachbloesem therapie door een email te sturen via het contactformulier.