Cursus Hotstone Massage

Tijdens de cursus hotstone massage leer je het hele lichaam te masseren door gebruik te maken van warme stenen. Je masseert de rug, achterkant van de benen, voorkant van de benen, voeten, romp, armen, handen, gezicht en nek. Ook leer je verschillende manieren om stenen neer te leggen op het lichaam. Je krijgt uitleg en praktische tips over:
• De stenen
• Contra-indicaties
• Sfeer
• De opbouw van een korte of lange sessie.

De cursus hotstone massage wordt in kleine groepjes gegeven van maximaal 4 personen. De cursus wordt op een dagdeel en tijdstip gegeven in onderling overleg. Hierbij worden theorie en praktijk afgewisseld, zijn het lesmateriaal en een certificaat inbegrepen en zorg ik voor koffie en / of thee. Zelf kun je pen en papier meenemen om eventueel aantekeningen te maken. Doe je de cursus alleen, dan dien je zelf voor een model te zorgen! Je hoeft zelf geen stenen of verwarmer mee te nemen naar de cursus.

Na de cursus ben je in staat om zelfstandig op een verantwoorde manier een hotstone massage te geven. Kennis met betrekking tot massage is handig maar is niet vereist voor het bijwonen van de cursus.

Je kunt je opgeven voor de cursus hotstone massage door een email te sturen via het contactformulier.