Breng jouw lichaam, geest en ziel weer in balans.

Energie is overal om ons heen, zo ook in ons eigen lichaam. De onzichtbare energiebanen die in het lichaam lopen, heten meridianen en hierdoorheen stroomt levensenergie. Bij een energetisch consult maak ik gebruik van zowel de universele energie als de levensenergie. Blokkades kunnen de energiestroom stagneren. Blokkades zijn enerzijds obstakels (gevoelens van fysieke of geestelijke pijn) die zich manifesteren in je lichaam en je denkende geest. Anderzijds vind je blokkades in het energieveld om het lichaam. Sommige blokkades in je lichaam uiten zich door pijnklachten, vermoeidheid of ziektes. Andere blokkades daarentegen merk je helemaal niet op.

Blokkades ontstaan, doordat je in de loop van je leven een aantal onprettige of negatieve ervaringen meemaakt. De meeste ernstige blokkades zijn min of meer traumatische ervaringen, die de nodige fysieke of geestelijke pijn veroorzaken. Traumatische ervaringen kun je al opdoen in de baarmoeder van je moeder en zelfs uit vorige levens kun je soms traumatische ervaringen naar dit leven meenemen.

Bij een energetisch consult kijk ik welke blokkades er zijn, waar deze vandaan komen en hoe ik deze kan transformeren. Een energetische consult kan dus worden ingezet bij een breed scala aan klachten en problemen, vanwege de effectiviteit op zowel het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Vermoeidheid, weinig energie of uitputting
  • Overspannenheid, depressie of burn-out
  • Angsten
  • Onverwerkte trauma‚Äôs en/of emoties
  • Chronische pijn en fysieke klachten

Door een energetisch consult kan de energie weer vrijelijk stromen en zo komen lichaam, geest en ziel terug in balans. In mijn praktijk maak ik gebruik van de volgende energetische behandelingen: