Hotstone Massage

Een hotstone massage is een volledige lichaamsmassage met behulp van warme stenen met als doel een volledige relaxatie van het lichaam. Het heeft een ontspannend effect op het zenuwstelsel, waardoor spanningen gemakkelijker losgelaten worden. De warme stenen helpen de spieren ontspannen. Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen wat de massage-behandeling veel effectiever maakt. Als er op een plek warme stenen liggen en op een andere plek gemasseerd wordt, doen de stenen en je handen gelijktijdig hun werk.

De hotstone massage is een ideale massagebehandeling bij stijve spieren en spierpijn. Verder stimuleert het de bloedsomloop en de werking van de organen. Afvalstoffen worden gemakkelijker uit het lichaam weggevoerd. Hierdoor draagt de massage bij aan het stimuleren van het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Je kunt het beste veel water drinken na de behandeling (of kruidenthee) zodat losgemaakte afvalstoffen beter afgevoerd worden en je minder kans hebt op hoofdpijn of spierpijn (want losgemaakte afvalstoffen kunnen zich gaan vastzetten op andere plaatsen).

De duur van de hotstone massage is ongeveer een uur. Je kunt een afspraak maken voor een hotstone massage door een email te sturen via het contactformulier.