Reiki tafelbehandeling

Alvorens de Reiki tafelbehandeling begint hebben we een kort gesprek waarin je aangeeft wat je eventuele klachten zijn, zodat daar extra aandacht aan besteed kan worden. Daarna begint de behandeling. Je ligt volledig aangekleed op de behandeltafel. Door middel van mijn handen – die als doorgeefluikjes fungeren – geef ik je energie door diverse handposities, waarbij mijn handen op of net boven je lichaam, in de aura, komen te liggen.

Je kunt tijdens de behandeling in een diepe rust komen, ontspannen raken, warmte of kou voelen, tintelingen. Het kan zijn dat je je zorgen even los kunt laten, dat je het weer helder kunt zien. Er kunnen emoties vrijkomen, je voelt je misschien wel opgelucht en blij of bent in tranen door de warmte en zorg die er nu voor jou is. Na afloop ben je mogelijk wat slaperig of juist heel energiek, dat is voor ieder mens verschillend. Ervaar zelf wat het met je doet. Wat je ook voelt, alles is goed, de Reiki doet zijn werk!

Een Reiki tafelbehandeling duurt 45-60 minuten, maar de energie werkt nog veel langer door. Ik raad je aan om na de behandeling voldoende water te drinken om zo je lichaam te helpen zich van de afvalstoffen te ontdoen. In eerste instantie kunnen lichamelijke klachten eerst erger worden, waarna ze langzaam verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Je kunt een afspraak maken voor een Reiki tafelbehandeling door een email te sturen via het contactformulier.