Wat is aura- en chakrahealing?

Aura en chakrahealing is het helen van de mens door het helen van het energieveld dat elk mens om zich heen heeft. Bij aura- en chakrahealing werk je dus met zowel de energie als de energievelden, om genezing tot stand te brengen. Je harmoniseert de energie, de aura en de chakra’s en je verwijdert negatieve energieën waardoor de energie beter gaat stromen. Je komt in geestelijk en fysiek meer in balans, blokkades worden opgeruimd.

Je levensenergie breidt zich ver buiten je fysieke lichaam uit. Dit energieveld noemen ze de aura. Via dit energieveld wissel je voortdurend informatie uit met de omgeving. Ervaringen worden tijdelijk of langdurig ‘opgeslagen’ en dit beïnvloedt de manier waarop je in het leven staat en jouw lichamelijk en geestelijk welzijn. Vaak ontstaan door herhaling van bepaalde gedachten en emoties vaste patronen in je energieveld en daarmee in je leven, zowel de blokkades als positieve houdingen. Elke blokkade (in de vorm van negatieve gedachten, emoties en leefpatronen) heeft een directe weerslag op het totale energieveld. Delen worden overactief, verharden of worden juist zwakker en bepaalde chakra’s zijn in of uit balans.

Door het auraveld af te tasten en de chakra’s te analyseren kan de aura- en chakrahealer elke afwijking in kaart brengen en kijken of er verstoringen zijn op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied. Na het in kaart brengen worden de energielagen en chakra’s die niet in balans zijn, in een staat van heling gebracht. De energetische blokkades worden door een aura- en chakrahealing dus weggehaald. Je energieniveau gaat weer omhoog, je hoofd en emoties en lijf komen tot rust en je kan je ingesleten patronen gaan loslaten. De energiestroom wordt hersteld.

Aura- en chakrahealing mag niet gebruikt worden ter vervanging van een huisartsbezoek. Bij lichamelijke klachten dien je altijd eerst een bezoek aan een arts / specialist te brengen!