Wie ben ik

Loes

Even voorstellen!
Mijn naam is Loes Goffin, ik ben in 1985 geboren in Heerlen en woon momenteel samen met mijn zoon Max (2007) in Urmond (Limburg). Ik ben HSP, helder voelend en helder wetend geboren. Vooral in mijn jeugd, vond ik mijn gaven bijzonder moeilijk. Ik voelde me een buitenbeentje en heb me heel lang afgesloten hiervoor. Nu brengt het mij heel veel moois, en ben ik blij dat ik deze gaven heb, zodat ik deze in kan zetten om andere mensen te helpen op hun weg.

Ik kwam rond mijn zestiende voor het eerst in aanraking met Reiki. Op dat moment had ik daar nog nooit van gehoord. Ik ging met gezonde spanning naar mijn eerste behandeling toe, en ik was gelijk verkocht. Toen dacht ik: ‘dit wil ik later ook’!

Na het behalen van mijn HAVO diploma in 2003 ben ik gaan studeren voor doktersassistente. Na het behalen van mijn doktersassistente diploma, ben ik aan de slag gegaan in een huisartsenpraktijk, waar ik nog altijd werkzaam ben.

In 2014 ben ik “mijn reikimaster” tegengekomen waar ik mijn certificaten behaald heb. Deze periode was voor mij een zware doch ook hele mooie periode. Zwaar in de zin van dat er bij mij veel heftige blokkades vrijkwamen met de bijbehorende tranen. Het mooie is, dat ik nu weer met beide beentjes op de grond sta, mijn eigen leven in handen heb, en ik de keuzes maak wat ik wil, dan niet wil. Inmiddels ben ik Reikimaster, DTR master, aura- en chakrahealer, masseuse, hand- en voetreflextherapeute, en geef ik oor- en lichaamskaars behandelingen.

In de toekomst wil ik nog uitbreiden met Lenormand kaartleggen, droomuitleg, contact met overledenen, Bachbloesems en wat er verder nog op mijn pad komt. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor alles wat ik leer en mag doen.

Namasté.